MultiMedia Diensten


imac-606765_1920
We vertalen niet alleen woorden, maar ook uw wensen in animatie’s.

U kunt bij ons terecht voor whiteboard animatie video’s , (uitleg) animatie video’s , promo video’s, product video’s etc. Wij hanteren net als onze vertaaldiensten ook voor animatie video’s scherpe tarieven. Onze prijzen zijn gemiddeld 60% lager dan de concurrent. We werken samen met professionals waar wij goede prijs afspraken mee hebben gemaakt. De marge die wij berekenen is vele malen lager dan wat er elders wordt berekend en daarom kunnen we goedkoop onze diensten leveren.
De video’s zijn met of zonder voice-over te leveren, in het Engels, Nederlands, Duits of een andere taal? Met een eigen achtergrond muziek of een die wij voor u kiezen? Ook kunnen we alleen voor een voice-over zorgen. Vraag het aan ons, veel is bespreekbaar.

Daarnaast hebben we een brede kring aan SEO specialisten waar we samen werken, hierdoor zijn we ook gespecialiseerd in SEO optimalisatie van uw site en linkbuilding. Wilt u hoger scoren op Google? Wilt u meer rendement uit uw website halen? Wilt u backlinks  op website´s met een hoge pagerank van 8 of pagerank 9? Wilt u een buitenlandse markt betreden en backlinks creëren voor landen zoals Spanje, Duitsland, Italië, Engeland etc. ? Wij kunnen voor uw zoekwoorden/keywords exact de Google search volumes bepalen, voor elk markt (land) mogelijk. Of heeft u totaal een ander wens? Dan kunnen wij elkaar van dienst zijn. Door Search Engine Optimalisation (SEO) is dit allemaal mogelijk.

Het beste is  SEO en Linkbuilding  beide te optimaliseren. Hierdoor ontstaat er een verhoogde werking, waardoor het een beter effect heeft op uw vindbaarheid.

Wellicht wilt u ook gebruik maken van ‘Social Media‘ marketing? Wij zijn thuis in Twitter, Instagram, YouTube en Facebook. Neem vrijblijvend contact met ons op.